Pages

31 Aralık 2014 Çarşamba

Sakarya seyf ifşatları



gaybihaberleri.blogspot.com bloğunda hazreti mehdi a.s. ile ilgili oldukca değişik ve faydalı paylaşımlar yapılmaktadır. hazreti mehdi a.s. hakkında ve kıyamet alametleri ve kıyametin haber verilen şahsiyetleri hakkında bilmediğiniz ve başka bir yerden öğrenemiyeceğiniz bilgi, belge ve evliya ifşatlarına ulaşabilirsiniz.

     Bu yazımda bahsettiğim blogsitesinde  paylaşımlarda bulunan sakarya seyf isimli kullanıcının ifşatlarını sizlerle paylaşacağım. bu paylaşımda batıni ve zahiri bilgiler paylaşılmaktadır. kesin doğrudur yada kesi yanlıştır diye yorumda bulunmayacağım. ilgimi çektiği ve bu mesajların toplu olarak bloğumdan ulaşmak için sizlerle paylaşıyorum.

Her zaman dediğimiz gibi. Ellah c.c. en doğrusunu bilendir.

sakarya seyf arkadaşımızın ifşatları (27-28 haziran arası yorumar)

Ahirzaman şahsiyetlerinin özellikleri birbirine karıştırılır.süfyani,Cabir,Mehdi,mahzumi,Mansur…

Mehdi’yi insanlar Hz.Ömer karakterli bekleyedursun Mehdi Hz.Ebubekir karakterlidir.Mehdi’ye düzen hazırlayan Mansur’dur.Mansur Hz.Ömer karakterlidir.Mansur son devleti kuracak olandır. süfyani,Cabir,Mehdi,mahzumi,Mansur isimlerinin hepsi lakaptır.

Cabir Müslümanların kendisinde toplanmaya başladığı kimsedir.Cabir, R.Tayyip Erdoğan’dır.R.Tayyip Erdoğan,Abdülhamid’in devrilmesiyle başlayan zalimler döneminden sonra gelmiştir.

“Zalimlerden sonra Cabir çıkar. Öyle ki Allah Muhammed (s.a.v.)’in ümmetini ona tabi kılar. Sonra Mehdi, sonra Mansur, sonra Selam ve sonra da Emirül-Usub. Bundan sonra ölmeye muktedir olan ölsün.(İmamı Suyuti)”

Cabir’in yönetim biçimi zorla hükmetmektir.Zorla hükmetmek demek,birilerince onaylanmasa bile kararından vazgeçmemek demektir.Cabir’in yani R.Tayyip Erdoğan’ın bu özelliği kısmen Abdülhamid Han’a benzer…Batı ve batı uşakları bu yönetim tarzına “istibdat” der.Hayatın hikmetlerinden biri baş ve sondakilerin birbirine benzemesidir.Cabir’in yönetim anlayışı kısmen Abdülhamid’e benzer.

Cabir ile Mansur’un bazı özellikleri karıştırılır.Mansur düzeni hazırlarken ve Mehdi’den sonra mahzumi’yi öldürüp başa geldikten sonra ALLAH’ın emirlerini uygulamada sert olacaktır ve Mehdi’den dun değildir.Cabir ile Mansur’u ayıran en önemli fark;Cabir dengeler uğruna bazen yanlış yapabilmektedir Mansur ise dengeler HAKK tarafından değilse tüm dengeleri bozup doğru olanı hep uygulayacaktır.Zaten Mansur’u düzelten görmediği doğrultan meleği vardır.Cabir, 3 kesik elif harfine denk gelir.3 kesik elif Cabir’in kendisindeki hikmetleri ortaya çıkarır.3 kesik elifi temsil ettiği için Cabir, “Karizmatik Lider”dir.Mansur’un hikmeti 4 tam elif harfi…Hikmetlerdeki harfler “elif” olunca düzen hazırlayanlar karıştırılıyor ruhlarda,zihinlerde…

Cabir’in gitmesi gereken yol cim harfi üzerinedir.Cim harfi’nin her hali…3 dönem üst üste gelmesindeki hikmetlerinden biri yaptıklarının Cim’e karşılık gelmesidir.Cabir’in kurduğu hükümet Abbasoğulları hükümetidir.Esheb ve Ailesi,Cabir ve ailesidir.

Cabir’in denk geldiği 3 padişah vardır; 1.Mehmed,2.Murad,Yıldırım Bayezid…Fetreti bitirir,yükselişe geçer ancak Yıldırım’ın Timur karşısındaki hatalara düşer.Yıldırım,hapsolduktan sonra zehirlenerek ölmüştü.Cabir öldüğünde herkes eceliyle öldü düşünürken esasen zehirlenerek öldüğünü biliniz.Cabir şu an Yıldırım döneminde ve karşısında süfyan cinsinden bir süfyani var.Yıldırım’ın karşısında Moğol cinsinden Timur vardı!Şimdi fetret daha acımasız olacak!

----

süfyan tek,süfyani tek…süfyani’nin tahribatı daha büyük.süfyani, süfyan’ın açtığı yol sebebiyle Müslümanlarca en baştan kabullendi.Tersinirlik önemli.süfyan ve süfyani ise en başta müslümanı kazandı kafirlerin karşısında gözüktü.Kahramanlar ve hocalar pek sorgulanmaz.

süfyani fetulahtır.1977’de imanını kaybetti.süfyani fetulah küçükken kaşıntılı bir hastalık geçirdi.Keza geçenlerde ölen abisinde de kaşıntılı hastalık izi gördüm anlaşılan hastalık ya genetik ya da bulaşıcı…1977’den 1978’e kadar rüyalar görmeye başladı.1978’de 3.rüyası sonunda ona biat eden 7 kişiyi karşısında buldu.Bu 7 kişi kafir olup,NATO’da şu an etkin durumdalar.

“Süfyani elinde, vurduğu kimseyi öldürecek, üç kılıçla çıkar.”Hadis-i Şerif


süfyani fetulah,deccal’in yıldızı olup İslam’ı değiştirme adına deccal’e büyük hizmetlerde bulundu.süfyani fetulah, 1980-1983 yıllarında saklanma uğruna “Dehhak” lakabını o yıllar için kullandı.Kendisi kim olduğunu 1998-1999 yıllarında öğrense bile,ona biat eden ilk 7 kişi onun kim olduğunu zaten biliyorlardı.Dehhak,geçmişte İran halkına zulmeden kötü hükümdarlardan biridir.süfyani fetulah’ın ve ona aldanmışların,Cabir’i eleştirirken “acem veya İrancı” söylemleri boşu boşuna değil.Zaten Cabir’i yıkmak için yurtdışına çıkartıldı.Yani Abbasoğulları hükümetini günü geldiğinde devirmek için.

süfyani fetulah,1978’den beri çevirdiği dolapların fark edilmemesinin sebebi ona biat eden ikinci bir 7 kişinin olmasıdır.Bu son 7ler Müslüman olup,süfyani fetulahı Mehdi veya Mesih olarak gören kimselerdir.Son 7 kişi,fetulahın kalabalık ekibinin batırıldığını bildikleri anda tevbe edecek.

süfyani fetulah Doğu’dan Batı’ya geçerken imanını ilminde delalete düştüğü için kaybetti.süfyani fetulah ve ekibinin özellikle kahtani olarak sunmak istedikleri biri var;o kişi orduda Hava kuvvetlerinde olsa gerek...Küçük sarıklı genç,Mansur,Kahtani,Yemani aynı kişi olup sahte Mehdileri,sahte Mesihleri,sahte kahtanileri açıklayacak.

süfyani fetulah’ı deccal’den ayıran fark ise,deccal kafir olarak hareket ederken,fetulah kulağı tersten tutuyor yani Müslüman gibi hareket edip kafire hizmet veriyor.süfyani fetulaha biat eden siyasi partiler kırmızı bayraklı olmak zorundadır.süfyani fetulahı temsil eden sayı “5”.süfyani fetulaha biat eden kişilerde genelde 5 ile ilgili bir mesaj verir.11.cumhurreisin son toplantısının yapıldığı yere 5.kapıdan girilmesi tesadüfi değil veya cemaatin bugünlerde saat 17:00’yi işaret etmesi sadece 17 aralık değil.


---

süfyani fetulah bugüne kadar dinlediği,izlediği şeyleri bilmiyormuş gibi yaparak ve buna göre tavsiyelerde bulunarak ve birilerini hedefe koyarak kendini kamufule etti.Hedefe koyan kendisiydi ancak birilerinin ağzıyla söyletti.Kendisi “Mevlana” gibi gözükmek istedi.Aslında süfyani fetulah her yahudi hizmetçisi gibi ırkçı ve yalancıdır.Hitler yahudilik planı için yahudileri katletmişti.
süfyani fetulah:
• Alim olduğu halde ilmiyle delalete düştü.1977 yılında imanını kaybetti.1978’de ilk biat edenleri geldi
• Dehhak olmasından ötürü İranlıları hiç sevmez.1998-1999 yılıyla süfyani olduğunu anlamaya başladı.
• Devlet reisi olmadığı halde,5 devlet reisi gücündedir.Doğu,Güneydoğu bölgeleri hariç 5 bölgede çok aktiftir.Zaten 2 bölgede pek sevilmez.
• İslam’a gölge oluşturarak ılımlı İslam’ı meydana getirmeye çalıştı.
• Kur’an ayetlerinin yorumlarını değiştirmeye çalıştı.
• Kendisini önce Mehdi,şimdi Mesih olarak düşünüyor.Bunu yaparken birilerine Said Nursi Mehdi’dir dedirtiyor.
• Yurtdışına çıkaran Ecevit gibi daima masum rolüne bürünerek başkalarının planını işletti ve yurt dışına çıkma sebebi Cabir’in kurduğu hükümeti yani Abbasoğulları hükümetini yıkmak içindir.Ecevit ve süfyani fetulah’a yol açan süfyan’ın mezarları yan yanadır kabir hayatlarında esasen.
• Cabir’i yıktıktan sonra tabanına kahtani olarak sunacağı komutanına ışid veya K.Irak operasyon emri verecektir.Basın ile meşru gösterip orada katliam yapacaktır.Ordusu batırılınca gerçek “Mansur”u süfyani fetulaha biat eden 7 müslüman bilecek.
• Süfyan’ın açtığı yolu çokça büyüterek Türkçe kılıfı altında Türkçe’ye ve Türk’e ihanet ediliyor.
• Irkçı olmasından ötürü Kürt halkını asla sevmez.

Cabir ile diyeceklerim ise Cabir’in beyni şu an deccale hizmet eden birilerince kontrol ediliyor.Ruslar’ın Avrupa’ya kızgınlığı artması isteniyor.Yurt içi tamam ancak yurt dışında gerekli şartların oluşması bekleniyor.Cabir’in kendisiyle çelişmesi “Karizmatik Liderin” karizmasını halk gözünde bitirmek.Cabir,bazı şii kaynaklarında gösterildiği gibi(esheb ve ailesi) kafir değildir.Bazı keşifler hatalıdır.Cabir müslümandır,iyi niyetinden ötürü bu duruma gelmiştir ve başına gelecekler vardır.

Bu konu ile ilgili diyeceklerim bunlardır.Yazdıklarımdan ötürü kimseyle tartışmayacağım.Şüpheleriniz üzere istihare kılınız ve hala şüpheleriniz gitmezse Komutanımız(sav)ı görene kadar istihareye yatınız ve beni Komutanımız(sav)a sorunuz!

ALLAH’ın selamı üzerinize olsun.


--- 

Mehdi bu Muharrem'den itibaren kendini biliyor ve Mansur'u bekliyor.deccal çirkin bir adam sol gözünü yaptırsa bile sağ gözündeki siskinliği şaşılığı ve siyaha yakın esmer rengini gideremedi.Ameliyat geçirecek micheal Jackson bir deneydi başarısız oldular deneydeki başarısızlığın sebebini yakında çözecekler.Ameliyattan sonra yüzü zayıf saçının bir kısmında sarı renk olacak aralıklı. 

--- 

Efendimiz(sav) dısında kimseye bağlı olmam,veli olan şeyhler beni bilir ve susmak zorundalar.Keza Mehdi kendisini biliyor ancak elde etmesi gereken bir bilgi var o bilgi sebebiyle Mehdi...Tekbiri o bilgi vesilesiyle getirecek insAllah.

--- 

Biat olmadı.His değil zaten isaretleri alıyordu.Efendimiz(sav)in yardımıyla kendinden emin oldu.Ancak bu haliyle değil,o bilgi önemli.O bilgi olmadan düzenin hileleri deccalde demektir.Her ne kadar Büyük Savaştan sonra deccaldeki korku büyük olsa bile...

---  

Nazım Efendi doğru söylüyor o bilgi vesilesiyle tekbir ile güneşten kaynaklanan sebeple teknoloji bitecek.Teknoloji üstü donemin gelmesiyle borun değeri fazlaca olacak.Bor ile insan yapısı arasında olumlu bağ var, petrol gibi değil.

---

Mansur'un komuta edeceği büyük savaş başlamadı Mansur'un Medine'ye gidip Komutanımız(sav)dan emanetleri alması gerek Mehdi de orada bekliyor olacak.deccalin kendisi ile yapılan savaş,Büyük Savastan küçük olacak.

--- 

Kendisini bizzat henüz tanımadım.iskender,adnan,Ahmed hasan ve benzerleri gerçeği örtmek kullanılan mason perdeleri.Mehdi'nin ismi Muhammed.Suayb bin Salih ile uzaktan akrabalığı var.Yaratılışı,Efendimiz(sav)den farklı.Hz.Ebubekir karakterli.

---

süfyaniyi,Mansur Anadolu'da Mehdi adına öldürecek.Mansur,Kayı Boyundan geliyor Abdülhamid'in gizlediği soy üzerine.Nazım Efendinin selim keşfi hatalı.Gerci koruma amaclı savas hilesi kullanmıstı.İsmi selim değil kendisi selim.  

 ---

deccal İsrail kimliği keşfi hatalı değil ancak deccalin tek taşıdığı kimlik İsrail kimliği değil.

--- 

deccalin yaşı hakkında bilgim yok sadece deccal yaşından büyük gösteriyor Mehdi ile aralarındaki yas farkı 1 veya 2 olabilir.

---  
Emri sadece Hz.Peygamber(sav)den alırım.Son diyeceğim budur.

---

süfyani fetulah hiçbir zaman Mekke ve Medine'ye gitmedi.Gitti gösterildi.Dikkat edersen,sözlerimde istihare yatın diyorum hatta gerekirse Efendimiz(sav)e beni sorun diyorum.Bizzat senin gibi şüphelenenlerin yatmasını istiyorum.Şaşırma!  

--- 

el turco,cemaatteki en alt grubun 2.kademesindesin.Seni ve senin gibileri bu gibi şeylerle avutuyorlar.süfyani fetulah Anadolu'ya dönecek Anadolu'dan çıkamayacak.

---

el turco,gelecek yıla yaşamayacaksın.İçindeki kibir seni gün be gün eritecek.Sendeki kibir ebu cehil kibri değil,düşük insanlardaki kibir...Tevbe etmeyi düşüneceksin ama etmeyeceksin.Efendimiz(sav)e sormadın ayrıca ben "Sakaryalı" değilim neyse efendin süfyani fetulah batırılmadan sonra dengesini kaybedecek! 

 ---

süfyani fetulah zaten edepsizlik yaptı yıllar önce ancak bir tane daha yapacak,edepsizliğine sadece yanındaki bazı kişiler şahit olacak. 

---
el turco nakşibendi değilsin.cemaatin en alt kademesinden bir üstsün yan, 2.kademe.Efendimiz(sav)i de görmedin.süfyani fetulahtır!Benimkisi keşif değildir.Diriler ve ölüler şahit olacaklar. 

-- 

yok insanların ne dediğini önemsemem.Doğru olanı yapmaya devam ederim.Zaten "istihare kılın,Efendimiz(sav)e beni sorun" diyorum.ALLAH'ın takdiri olacak bu sebeple bir şeyleri yazarak endişelenmiyorum. 

 ---

Mehdi'ye düzen teslim edilecek.Mehdi ile Risale-i Nur arasında tam bir bağ olmaz."Zaman tarikat zamanı değil." cümlesi hatalı bir cümleydi.Sarıklı Gencin çalışması Risale-i Nur ve Büyük Doğu karışımı olacak.Nur talebelerinin sakal bırakmama sebebi sarıklı gençte sakalın çıkmamasından ötürü...Hafif sakal. 

---

Konyevi'nin tek görevi var o da Mehdi'ye ensar olmak. 

---

hikmeti bozacak hamlelere girişme.Mansur lakabını mahzumiyi öldürdükten sonra alacak.İnsanlar belli bir süre onu kendi ismiyle veya farklı lakaplarla bilecekler. 

---

Komutanımız(sav) dün sabaha karşı Mansur'a "Doğduğum evi sana emanet ediyorum,süfyani fetulaha biat eden 7 kafir yakında Türkiye'yi karıştıracak.Mehdi seni bekliyor.Medine'de seninle görüşeceğiz" dedi ve Mansur kendisinin sonunda Haşimi olduğunu ve Kayı'nın Haşimoğullarına mensup olduğunu anlayabildi.Kayı-Zülkarneyn-Haşim-Hz.İsmail...

süfyani,Esheb ve Ailesi,Abka...abka, apodur ve kafirdir. Esheb,Cabir,Abbas R.tayyip Erdoğan'dır müslümandır. süfyani fetulahtır ve münafıktır. süfyani iki grubu alt ettikten sonra Yemani(Mansur,Kahtani,sarıklı genç vs.) mücadele edecek.Sonunda süfyani fetulah hakkındaki hüküm uygulanacak.

süfyani fetulah gelmeye başladı burada önemli olan ahtapota benzer canavarın aktif hale ne zaman geleceğiydi?Ahtapot artık devrede...Hz.Musa'nın 30 günde gerçekleşeceği dediği şey 40 günde gerçekleşmişti.Hz.Nuh'un 1 defada gerçekleşeceği şey 10.defada gerçekleşmişti.Bizim imtihanımız benzeyecek mi benzemeyecek mi İki Peygambere...Şahıslar ve olayların ilerleyişi hakkında dediğim gibi söylüyorum,istihare kılınız şüpheleriniz gidene kadar eğer şüpheleriniz gitmezse Efendimiz(sav)i görene kadar istihare kılınız ve beni Efendimiz(sav)e sorunuz. 


 ---

not: yorum alıntıları http://gaybihaberleri.blogspot.com.tr/2014/12/bediuzzamanin-talebesi-abdulkadir.html adresinden alınmıştır.


 



 
 

13 yorum:

  1. eger mehtinin rüyasını biliyorsan tabutu biliyorsan ay yildızsa 0543 235 35 99 lütfen ara

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. “Beni Abbas’ın değirmeni döndüğü zaman, bayrak sahipleri atlarını Şam’da zeytin ağaçlarına bağladığı zaman ve bu ordu ile Allah’ın “Esheb ve ailesini” yok ettiği zaman, onlardan kaçacak ve saklanacak kimsenin kalmadığı zaman, Caferiler ve Abbasiler düştüğünde, Ciğer yiyen oğulları(Süfyani) Şam minberine oturduğunda ,Berberi kavmi de Şam’a geldiği zaman , işte bu Mehdi’nin çıkış alametidir.” eshep ve ailesi derken esed olduğu anlaşılmıyor mu ? Bayrak sahipleri de Nato olsa gerek..

    YanıtlaSil
  4. İşler karışıyor. Rusya ve İran sahada. Türkiye muhaliflerle beraber Suriye'de. PYD yi bombalıyor. Esad daha güçlü. Arabistan kaynıyor. Afganistan'da taliban harekete geçti. İlerliyor. Herşey çok hızlı.

    YanıtlaSil
  5. 8 eksuk ila tamam indir hukm u ser ile,lakin arslan i ,ve nakur u zelkift set dar serdar i fi dunyai derya yi zan i san da okuyamamis velevki golgesindeki ,19 ay i IKRA. Etmemissin,es SELAM

    YanıtlaSil
  6. Kardeşim. Süfyani; Osmanlı Devletinin yıkılmasından sonra islam devletlerinin başına geçen ( Cebabireler) Süfyandır. Hacdisi Şerifte ( Mealen) Abdülhamid Han'ın vefatı, Vahdettin'in onun yerine geçmesi, ve vefat ettikten sonra. cesedinin getirilerek Şam'da çukur yere defn edilmesi tarihi. 1918 dir. Süfyani bu tarihte çıkmıştır. Feto ise. Süfyaninin önemli kalesidir. İslâm dışı, insanları aldatmakla durumu idare eden her devlet başkanı süfyanidir. Bir tek kişi değildir. Hz. Mehdi 1873 de doğmuştur. Mehdiyyet ile süfyaniyet o tarihten beri devamlı yarış ve mücadele halindedirler.

    YanıtlaSil
  7. Kardeşim. Süfyani; Osmanlı Devletinin yıkılmasından sonra islam devletlerinin başına geçen ( Cebabireler) Süfyandır. Hacdisi Şerifte ( Mealen) Abdülhamid Han'ın vefatı, Vahdettin'in onun yerine geçmesi, ve vefat ettikten sonra. cesedinin getirilerek Şam'da çukur yere defn edilmesi tarihi. 1918 dir. Süfyani bu tarihte çıkmıştır. Feto ise. Süfyaninin önemli kalesidir. İslâm dışı, insanları aldatmakla durumu idare eden her devlet başkanı süfyanidir. Bir tek kişi değildir. Hz. Mehdi 1873 de doğmuştur. Mehdiyyet ile süfyaniyet o tarihten beri devamlı yarış ve mücadele halindedirler.

    YanıtlaSil
  8. Mehdi asimamrabbani hz gore ilim ve fenne aykiri olarak raman ayinda gunes tutulmasi 15 gun sonrada ay tutulmasi olduktan sonra mehdi aleyhiselam zuhur edeck diyor mektubati rabbani.

    YanıtlaSil
  9. Cabir konusunda haklısınız. Peygamberimizin bir mucizevi şifreli haberi
    Cabir in harfleri C B R
    Yer değiştirirsek R C B ( receb )

    YanıtlaSil
  10. Hayatımda okuduğum en saçma yazı

    YanıtlaSil
  11. 0536 634 15 44 beni acil olarak ararmisiniz

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil