Pages

7 Şubat 2018 Çarşamba

Afrin hareketi ve melhame-i kübra savaşı.

Askerimiz afrine girdi. Allah c.c. yolunu açık etsin. Zafer bizim, hezimet düşmanların olsun.Bu savaş ahirzamanda haberi verilen en büyük savaşın haberi olabilirmi acaba? En doğrusunu Allah c.c. bilir. Türkiyemizin afrine girmekle birlikte melhamei kübra savaşının başlayacağı öngörenler var. Acaba böylemi. Biz öngörülerimizi yazalım ve gerçekleşmesi ihtimal dahilinde olan melhamei kübra ve "zeytin dalı" kod adlı afrin operasyonuna bir göz atalım.

Dünya öyle bir hale geldi 3. dünya savaşının çıkması ve yıkıcı savaşların başlaması an meselesi. Peygamberimizin haberini verdiği savaşların en büyüğü olan melhame-i kübra savaşı ile ilgili hadisi şerifler şu şekilde...



Melhame-i Kübra ( Büyük savaş ) gününde Müslümanlar’ın fustatı ( komuta merkezi ) Şam şehrinde GUTA denilen yerdedir.O gün Müslümanlar’ın menzillerinin en hayırlısı orasıdır.
 Ebu’d – Derda (r.a)den, Rasûlullah (s.a)’in şöyle buyurduğu rivayet edilmiştir:“Büyük savaş gününde müslümanların çadırı (kalesi) Şam’ın en hayırlı şehirlerinden olan Dimeşk adındaki şehir tarafındaki Guta da olacaktır.
İnsanlar için üç temerküz noktası vardır. Antakya Amik’inde olan Melhame-i Kübrâ’da toplanma merkezi Şam olur. Deccal vak’asında merkezleri Kudüs; Ye’cüc ve Me’cüc hadisesinde Tur-i Sinâ… 
Beytül-Makdis’in mâmur olmasını Medine’nin harab olması takip eder. Onu da Melhamenin çıkışı ve onu da Kostantiniyye’nin fethi takip eder. Onu ise Deccal’in çıkması takip eder. “Hz. Muaz RA”
Size dünya fetholunacak. Eğer bir menzilde muhayyer kılınırsanız Şam denilen şehre bakın. Zira orası melhamelerde müslümanların toplandığı yerdir. Onun karargâhı da “Guta” denilen yer olacaktır. 
Yukarıdaki hadisi şeriflerde, melhamei kübra savaşının merkezinin neresi olacağı ve büyük savaştan önceki alametler; efendimiz (s.a.v.) tarafından zikredilmiştir.  Büyük savaş ta müslümanların kumanda merkezi Suriyenin bir şehri olan Guta olacaktır. Müslümanlar büyük savaş için şam ve etrafında toplanacaklar ve en büyük savaş için mevzi alacaklardır. Şu anda guta bölgesi idlib gibi Türkiye, Rusya ve İran tarafından ilan edilen çatışmamazlık bölgelerinden biri. Şam a bitişik ve suriyenin en önemli şehirlerinden. Şam dediğimiz zaman suriyenin başkenti ve geniş olarak etrafı zikredilmiş olması lazımdır. şu zamanımızda müslümanların şam ve etrafında toplanması zor ve biraz zaman lazım. esad ve şia militanlarının yaptıkları şey müslümanları katlemek. Ne zamanki esad gider, şam ve etrafı na hakiki müslümanlar yerleşir, o zaman büyük savaş için ortam hazır olmuş demektir.

Biraz daha var ve beklemek lazım. belki bir kaç yüzyıl sonra belkide çok yakın. En doğrusunu Allah c.c. bilir. Afrinle, melhamei kübra arasındaki yakınlık amik ovası ve afrin yakınlığı kadardır. Bu en büyük savaşta müslümanlar şama yakın olan bölgede guta da toplanacak. genelkurmay başkanlığı gibi, Amerika daki pentagon binası gibi. "ana kumanda merkezi" gibi düşünebiliriz.

Bir başka ihtimal ise türkiye afrinde başarı ile ilerler ve bunu batı ülkeleri, nato, amerika ve rusya gibi ülkeler tepki gösterirler ve Türkiyenin afrinden çıkması için baskı yaparlar. Türkiye direnir. Çıkmam der. batı, amerika büyük savaş için 1 milyona yakın bir ordu ile amik ovasına kadar iner. Türkiye ise Arap ülkeleri ve diğer müslüman ülkelerinden destek alarak suriyede ve ırak ta çok büyük bir ordu kurar. bu ordu hatay ilibndeki amik ovasında karşılaşır. İlk başta ordunun üçte biri kaçar. diğer üçte biri savaşaır ve şehit olur. Savaş kaybedilmiş gibi görünmüş olmasına rağmen Allah c.c. yardım eder ve bu en büyük savaşı kazanırız.

Bu senaryoda bazı çelişkiler var. müslümanların şam ve etrafında toplanması lazım ve bunu  gerçekleşmesi yakın zaman itibariyle imkansız. başka bir durum daha var oda savaşların nükleer bir savaşa dönüşmesi durumu. Bu savaş en büyük savaş olaacaksa nükleer silahların kullanılması kaçınılmazdır. askere bile ihtiyaç duyulmadan uzaklardan ateşlenecek bir nükler başlıklı bir füze düşman ülke için ölümcül olacaktır. Özellikle müslüman devletlerin elinde olmayan bu silahlara karşı direnmesi ve zafer kazanması imkansızdır. Başka bir durum ise bu savaşta hristiyan askeri gücü amik ovasına nasıl gelecekler. batıdan geleceklerse, Türkiyenin üzerinden gelmeleri lazım. Uçaklar ve savaş gemileri ile geleceklerse  o kadar askerin amik ovasına taşınması anlamsız kalıyor. düşman üzerine füzelerle ve nükleer silahlarla savaşmak varken o kadar askeri alana sürmek mantıksız kalıyor.

Başka bir ihtimal daha var. Melhamei kübra savaşı öncesi bir nükleer savaş yaşanır ve milletler birbirlerini harap ederler. Bir çok ülke ve milletler yok olur. yeryüzünde bir kaç yüz milyon insan kalır. nükleer silahlar, tanklar ve elektronik silahlar filan kullanılamaz. benzin ve elektrik üretimi yapılamaz ve insanlar orta çağ daki ilkel silahlarla savaşırlar.  Bu şekilde olabilir. Bana bu ihtimal daha mantıklı geliyor. Bakmışız ki kuzey kore ve amerika birbirlerine nükleer silahlarla saldırıyorlar. buna sovyetler ve ingiltere ve fransa gibi ülkelerde dahil oluyorlar. Çin de bu girdabın içinde kendini harap ederler ve nükleer savaşlarda teknoloji sıfırlanır. internet yok, elektronik, elektromenyetik silahlar yok. uydujlar devre dışı. televizyonlar da yayın yok. radyo frekansları ile haberleşiliyor ve insanlar telsiz kullanmaya çalışıyorlar ama bataryalarını şarz edemiyorlar. Teknoloji çağının çöküşü ve asıl ahir zman savaşlarının yaşanacak olan çağa giriş. Altınçağ.

Başka bir ihtimal?
Dünyanın ekseninde bir kayma ve elektromanyetik ve yerçekinde bir oynama olması. Elektrikler ve elektrikli aletler çalışmıyor ve uydular teker teker devre dışı. Buna belki güneşte büyük bir patlama veya yeryüzünde oluşacak büyük bir deprem neden olacak. Nükleer füzeler ateşlenemeyuecek ve artı ve eksi kutuplardaki kararsızlık neticesinde elektrikler üretilemeyecek ve elektrikli aletler çalışmayacak. Uç bir düşünce fakat bazı islam alimleri, Allah c.c. dostları bu durum hakkında anlattıklarıma yakın ifşatları bulunmaktadır.

Tabi ki en doğrusunu Allah c.c. bilir diyoruz.
Selametle...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder